Dujmanie

Vagabondul trecea pe lângă o casă părăsită, voia să intre, dar când s-a uitat pe fereastră a început să urle și a fugit la vecini. Au chemat imediat poliția, ce au găsit a uimit o țară întreagă. Ce se întâmpla acolo de doi ani

Scheletul unui bărbat cu dizabilități a fost descoperit într-o casă din DeKalb County, Georgia, SUA.

Se pare că bărbatul murise în propria casă în urmă cu doi ani și se crede că avea o dizabilitate. Cel care i-a descoperit rămășițele pământești a fost un bărbat fără casă care a observat scheletul prin fereastra casei.

În cele din urmă omul care l-a descoperit a spus unui vecin, care a chemat poliția. Reprezentanții autorităților spun că specialiștii încearcă acum să afle cauza exactă a morții omului. Între timp, identitatea lui nu a fost dezvăluită: ,,Acum nu știm nici măcar de cât timp e mort.”

Shiera Campbell, purtătorul de cuvânt al autorităților, a declarat: ,,Trebuie să vorbim cu familia pentru a afla exact ce s-a întâmplat cu acest bărbat. Se pare că s-a mutat în casă atunci când părinții lui au murit”. Aceasta a mai adăugat că s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul unui antropolog pentru a analiza oasele și pentru a găsi cauza exactă a morții.

Omul decedat se pare că avea 48 de ani și se mutase în casă în urmă cu 10 ani, după moartea părinților săi care au lăsat casa copiilor. Bărbatul s-ar fi mutat acolo cu ajutorul surorilor sale. Un vecin a declarat: ,,Obișnuiau să vină de vreo două ori pe săptămână pentru a-i aduce mâncare, pentru a duce gunoiul.”

Totuși, femeile au încetat să mai vină în urmă cu trei ani. Vecinul a concluzionat: ,,Ultima dată au încuiat casa și nu s-au mai întors”.

Autoritățile cercetează și situația familială a omului.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.