Dujmanie

Se plimba pe stradă dar buzunarul îi sângera Întrebat, a spus ,,I-am tăiat ficatul, o să-l mănânc într-o salată picantă”. Pe cine ucisese și de ce avea de gând să-i mănânce doar ficatul

Paere Jongthong este din Thailanda și a fost prins cu ficatul victimei sale în buzunar, dar ce avea de gând să facă cu el e cumplit.

Omul a povestit că l-a ucis pe Tan Loon-ubon după ce acesta ar fi zis că l-a ucis pe tatăl lui. Crima a avut loc în casa victimei, în satul Dong Suang. Poliția precizează că au găsit pe bărbatul în etate cu abdomenul larg tăiat.

Paere, criminalul, i-a luat ficatul victimei pentru a-l mânca, crezând că în acest fel își prelungește viața, o credință care și-ar avea originea în vechile idei tradiționale locale. El a precizat că avea de gând să îl mănânce într-o ,,salată picantă”. Spre ghinionul acuzatului, el a fost prins de către poliție cu ficatul omului în buzunar… Încă nu apucase să-și prepare cina canibală…

Dar Paere, în vârstă de 24 de ani, a precizat că adevăratul motiv pentru care l-a omorât pe bătrânul de 79 de ani a fost acela că a pretinsă că i-ar fi ucis tatăl. Criminalul a mai povestit poliției și că își vizita des vecinul, dar la un moment dat s-au drogat iar conversația a luat o turnură ciudată, acesta a fost momentul în care bătrânul ar fi mărturisit că i-a ucis tatăl:

,,Mi-a spus că mi-a omorât tatăl. I-am zis că nu poate fi adevărat, dar el nu înceta să vorbească despre asta. Nu am știut ce să fac. L-am înjunghiat, iar el a plâns și și-a cerut iertare. Eram atât de furios. L-am întrebat de patru ori dacă a spus adevărul”.

În afară de rana în abdomen, bătrânul mai avea și una la gât, arma crimei a fost găsită lângă corp, un cuțit mare de bucătărie. Ucigașul a fost acuzat de crimă, încă nu i se cunoaște pedeapsa.

m1

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.