Dujmanie

Sclava la 20 de ani Ororile prin care a trecut o tanara rapita de bulgari. Ce i-a facut proxenetul cand a incercat sa fuga:

Sclava sexuala la 20 de ani! O tanara din Bulgaria a povestit calvarul prin care a trecut. Aceasta a fost rapita de infractori din Bulgaria si vanduta in Olanda. Acolo a devenit sclav sexual si era batuta des ca sa nu fuga si sa se supuna, de frica. Aceasta era obligata zilnic sa lucreze pe strazile din Hagur, Olanda.

Sclava sexuala la 20 de ani – Tanara a fost fotografiata de un voluntar al unei asotiatii de caritate. Imaginile au fost facute publice pentru a atrage atentia asupra traficului uman. Tanara de 20 de ani care e scav sexual e mutilata!

Victima sexuala are ochii vineti, o contuzie, buza de sus este distrusa de lovituri, pe corp are vanatai si zgarieturi. Norbert Ceipek, care si-a deschis un centru pentru a ajuta victimele traficului uman, este cel care o ajuta. Barbatul i-a facut poze la fata si la corp.

Barbatul care a gasit-o incearca acum sa o ajute. El ii spune povestea mai departe, catre guvernul bulgar, in speranta ca vor face ceva. „O tanara de 20 de ani a intalnit un barbat. El i-a promis toata dragostea lui si a dus-o in Olanda. Cand a ajuns acolo, a aflat ca trebuie sa faca strazile alaturi de inca o bulgaroaica si doua nigeriene.

I-a spus ca nu vrea, dar este batuta si fortata. Asta s-a intamplat cum a ajuns. S-a conformat si timp de 8 luni s-a prostituat. Cand s-au intors in vizita in Bulgaria, ambele victime au incercat sa evadeze. Dar ea a fost prinsa de proxenet si adusa inapoi. A doua femeie a scapat si el s-a enervat groaznic. A batut-o pana cand a fost la un pas sa moara.

A fost aruncata din masina in fata unui spital. Acolo a primit ingrijiri imediat. Proxenetul a fost prins la scurt timp si uimit sa afle ca l-au gasit. Barbatul a fost socat sa afle ca victima lui nu a murit. Dupa 5 saptamani, victima a fost nevoita sa plece din spital pentru ca nu avea bani de tratament. Si nici asigurare. A ajuns in adapostul meu.

Acum, tanara se chinuie sa stranga bani pentru tratamentele viitoare. Are nevoie de operatie la fata, gura, transplanturi de piele si multe altele. Nu exista parte din corpul ei care sa nu fie afectata”, sustine fondatorul adapostului Ceipek, citat de Dailymail.co.uk.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.