Dujmanie

Aștepta la rând să-și ia ceva de mâncare, când a văzut un bărbat în vârstă, în scaun cu rotile și unul dintre casieri lângă el. I-au dat lacrimile când a văzut ce-i face bătrânului în văzul lumii Cei care au văzut totul au rămas fără cuvinte

Nu se știe niciodată când ai putea nevoie de ajutor și care sunt oamenii dispuși să ți-l ofere. Și cel mai greu lucru este atunci când nu știi dacă e cineva prin preajmă ca să-ți dea o mână de ajutor la nevoie.

Povestea de mai jos este una impresionantă, iar personajul principal cu siguranță poate fi un model pentru noi toți.

Într-o zi, Destiny Carrento a decis să ia masa la un fast-food din orașul Chicago, Illinois. Era o zi obișnuită, toată lumea se grăbea să ia prânzul, dar totuși a fost nevoită să aștepte la rând ca să-și ridice comanda.

Brusc, a simțit ceva în spatele ei. Și-a întors capul și atunci l-a văzut pe bărbatul în vârstă, în scaunul cu rotile. Se îndrepta încet către tejghea, iar Destiny continua să-l privească.

Pe lângă faptul că bărbatul nu se putea mișca bine, omul nici nu putea lega două cuvinte. În cele din urmă, el a reușit să spună că are nevoie de ajutor.

Unul dintre casierii fast-food-ului, Henny, a înțeles repede că omul a cerut ajutor pentru că nu se putea hrăni singur. Așa că lucrătorul a mers repede să-și spele mâinile, a luat niște mănuși și nu a ezitat niciun minut să-l ajute pe bătrân să-și mănânce mâncarea.

Chiar dacă oamenii așteptau și câteva minute bune până când cineva le lua comanda, casierul a avut grijă în continuare de bătrân , cu toate că și-ar fi putut pierde locul de muncă.

Destiny a rămas fără cuvinte, fiind impresionată de bunătatea și compasiunea acestui om față de clientul său.

Femeia a imortalizat momentul și a postat fotografia pe o rețea socială, iar în scurt timp, postarea ei a primit numeroase aprecieri și laude, oamenii fiind recunoscători pentru gestul casierului.

Chiar dacă trăim o viață agitată, ar trebui să privim mai mult în jurul nostru, iar astfel vom observa lucrurile care contează cu adevărat: bunătatea, compasiunea și iubirea.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.